dijous, 22 de setembre del 2011

Aquí teniu els enllaços al vídeos de My fair lady , Jungle book (també us torn a penjar els vídeos o diapositives de les primeres obres de fa dos anys Moulin Rouge i Hairspray que s'havien pedut en posar al dia la pàgina)
http://dl.dropbox.com/u/15198046/my%20fair%20lady%202011.wmv

http://dl.dropbox.com/u/15198046/jungle%20book%20photo.wmv

http://dl.dropbox.com/u/15198046/moulin%20rouge.wmv

http://dl.dropbox.com/u/15198046/un%20altre%20hairspray.wmv

Encara no he pogut fer una peli amb el vídeo de Mamma Mia... a mem si abans que no acabi el curs us puc donar l'alegria.

Alumnes de 3r: Text per a Nadal

Aquí teniu el text per a final de trimestre. A posar-se ses piles...

http://dl.dropbox.com/u/15198046/mon%C3%B3logo.docx

dimecres, 14 de setembre del 2011

Encara no em puc creure tot el que hem arribat a fer en un curs escolar... I sobretot no sé com els alumnes de teatre de l'IES Emili Darder no han acabat fins al capdamunt del professor, de l'assignatura , de ballar, de desfressar-se... I és que començàrem al primer trimestre amb Paròdies de contes infantils universals: na Ventafocs, els tres porquets , les set cabretes, Peter Pan, el flautista d'Amelí,...Va ser una feinada perquè a més reinventar els contes i escriure els guionsdramàtics els propis alumnes, hagueren de donar caràcter als personatges i construir titelles de gomaespuma... Una feinada...però un resultat que deixà contentíssims tant als artistes com al públic.
Però com que ens semblava poqueta cosa ,mentre preparàvem les actuacions i els titelles de Nadal, començàrem a assajar una megacoreografia que es convertí en un flashmob d'allò més multitudinari al pati de l'institut per Sant Antoni durant el segon trimestre.


http://www.youtube.com/watch?v=zd073zKrGXI&feature=player_detailpage#t=0s .I per Carnaval ... feeeeesta!!!! Tornàrem a l'atac i férem un happening ambientat en una imaginària cort espanyola barroca, actuació amb la qual guanyàrem dos premis al concurs de fresses (molta de feina un altre cop i molta d'alegria) . Fixau-vos bé en com estàvem tots de preciosos amb els nostres vestits de plàstic de fruites...Va ser un luxe i fins i tot tenguérem acompanyament musical gràcies als alumnes de na Marga López i a ella mateixai al seu company de música.


































I com que els meus alummes no m'han de menester per res per ser uns actorassos de primera, el mateix dia de la festa de fresses es marcaren un sketx musical digne del millor musical. Sou una passada Pere,Teo, Biel ,Nacho: GUAPOOOOOS!!!!


Poc temps després arribà la diada solidària i els alumnes de drama que preparaven per a finalo de curs un musical ambientat a la Índia, aprofitaren tot allò que s'havia tracta durant el curs per montar una sèrie de tallers amb els quals va col·laborar perquè la Diada encara fos més lluïda.





Feren taller de Bollywood dancing , de maquillatge d'animals de la jungla, de snacks ambientats en els productes de la Índia, de tenyit de camisetes amb la tècnica de Mahahu, i de maquillatge corporal

















I , com no !Per no rompre la tradició encetada l'any passat amb Hairspray i Moulin Rouge, tres nous musical han vengut a alegrar el final de curs de l'insti:






Jungle book Mamma mia




















My Fair lady





















Aquests han estat els treballs que hem desenvolupat al llarg del curs passat.El balanç?Un cent per cent de satisfacció i un cent per cent de vertigen en front del repte que suposa el nou curs... Ara però , és temps de pensar, d'inventar i de jugar a fer teatre per poder recrear un cop més l'ambient màgic que només el teatre ens brinda. Ens acompanyau? Ens esperen jocs, monòlegs humorístics, matx d'improvització, més teatre negre, més musicals (Annie, Pic nic, The ghost of Canterville, Lion king, Chicago,...)i moltes , moltes rialles.